Jussi Nurminen kirjoitti kiinnostavan valeuutisen Ylelle – ylläri pylläri aiheena transjutut

Njahas, mennäänpäs suoraan asiaan. Artikkelissa on kiinnostava väliotsikkoVähemmistöjen oikeuksien rajoittamiseksi lakihankkeiden vyöry. Mutta jos pitää aivonsa päällä lukiessaan pidemmälle, huomaa, että lakialoitteissa on kyse jostain aivan muusta kuin vähemmistöjen oikeuksien rajoittamisesta.

Lainsäätäjien erityisenä kohteena ovat olleet transtytöt, kertoo artikkeli. Transtyttö on siis ääriwokettajien omaa slangia, joka tarkoittaa poikaa, joka kokee olevansa tyttö, vaikka ei oikeasti ole. Ehdotetut tai jo hyväksytyt lait vaihtelevat wc-tilojen ja pukuhuoneiden käytön rajoittamisesta kilpaurheiluun osallistumisen estämiseen, kouluopetusta rajoittaviin kieltoihin ja lääketieteellisen hoidon rajoittamiseen, jatkaa Nurminen. Näidenhän piti siis hänen mukaansa olla vähemmistöjen oikeuksien rajoittamiseen tähtääviä lakihankkeita. Siis ettäkö laki sanoisi että pojan on käytettävä poikien vessaa, vaikka kokisi jonkin häiriön seuraksena olevansa tyttö? Ei se ole mitenkään kenenkään oikeuksia rajoittavaa! Ja kilpaurheiluunko pitäisi sitten saada osallistua tyttöjen sarjoissa, jos on oikeasti poika? Ei tietenkään – eikä ole mitenkään syrjivää ketään kohtaa sanoa näin. Se on sekä yleisen ilmoituksen valossa järkeenkäypää, että Jumalan Sanassa ilmoitettua, että sukupuolia on kaksi. Toisesta toiseen ei voi vaihtaa ajatuksen voimalla, ja jos joku kuitenkin inttää niin tehneensä, todistakoon sen minulle. Muuten en usko, vaan sanon: ”Valehtelet!”.

Myöskin yllä mainittu ajatus siitä, että vähemmistöiltä rajoittettaisiin pääsyä lääketieteelliseen hoitoon, on minusta epäilyttävä. Toimittaja ei vaivaudu kertomaan, mitä sillä tarkoittaa. ”Et pääse hammaslääkäriin, koska olet homo”? Tuskin sentään. Kai hän pitää niinsanottuja sukupuolenkorjaushoitoja – eli siis peruuttamatonta sukupuolielinten ja rintojen pilaamista – hoitona. Mutta se ei sitä ole ja toimittaja tietänee, että suurin osa Suomalaisista on tässä eri mieltä hänen kanssaan, joten hän kiertoilmaisee asian harhaanjohtavasti.

Toimittaja jatkaa: Esimerkiksi Floridassa on hyväksytty laki, joka kieltää kouluja kertomasta alle kymmenvuotiaille lapsille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen olemassaolosta. Vastustajat ovat kutsuneet kieltoa muun muassa ”Don’t say gay or trans”-laiksi. Tämä lienee sitä ”kouluopetuksen rajoittamista”, josta yllä mainittiin. Mitä tämä hirrrrveä, karrrrmea, syrrrrrjivä laki sitten sanoo?

Classroom instruction by school personnel or third parties on sexual orientation or gender identity may not occur in kindergarten through grade 3 or in a manner that is not age appropriate or developmentally appropriate for students in accordance with state standards.

Tuo on se hirveän syrjivän kauhea juttu. Mutta kun ei se ole. Se ei ihan oikeasti ole mitenkään ongelmallinen – ei ainakaan siihen suuntaan, kuin Ylen toimittajien kuplassa ajatellaan. Miksi kenenkään mielestä alle kolmosluokkailaisille pitäisi kertoa seksijuttuja heidän ikäisilleen sopimattomalla tavalla? Selitäpä se, Jussi Nurminen!

Artikkeli jatkaa: Lakien lisäksi poliitikot puuhaavat erilaisia määräyksiä ja ohjeistuksia. Esimerkiksi Texasissa vanhempia on uhattu pahoinpitelysyytteellä, jos he sallivat lapsensa aloittaa sukupuolenkorjausprosessin. Ei kuulosta mielestäni pahalta. Jos vanhemmat sallivat vaikka 12-vuotiaan tytön leikkauttaa rintansa pois, koska Tiktokissä örveltävät transaktivistit ovat saaneet hänet pauloihinsa, niin kyllä minun mielestäni kyseessä on ihan oikea pahoinpitely. Jos ei, niin mikä? Ei se mitenkään positiivinenkaan asia ole, jos vanhempi antaa tehdä lapselleen pahaa.

Artikkeli sanoo myös: Yhdysvaltain senaatissa viisi republikaanisenaattoria on vaatinut lastenohjelmiin ennakkovaroitusta, mikäli ohjelmassa on mukana sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöihin liittyvää sisältöä. Eri osavaltioissa on myös laadittu listoja kirjoista, jotka pitää poistaa koululaisten saatavilta. Yksi asia, mitä tämmöisten sateenkaarihörhötoimittajien kupla ei kestä, on mielipidemittaus. Siis suomeksi sanottuna gallup. Eikun hupsista, ei se olekaan suomea, mutta silti: minä väitän, että suurin osa suomalaisista haluaisi ohjelmiin tuollaisen ennakkovaroituksen. Tai siis suurin osa haluaisi, että sellaisia ohjelmia ei edes saisi lähettää, jossa lapsille tuputetaan seksuaalisuutta ja siihen liittyviä syntejä, mutta kun sitä silti tuputetaan, niin kyllä vanhempien enemmistö varmasti haluaisi varoituksen siitä. Meidän lapset kertovat Netflixissä olevan nytkin joitain tälläisiä lastenohjelmia. Väitän, että suomalaisten enemmistö haluaa ne sieltä pois ja väitän, että sateenkaarihörhöjen enemmistö tietää tämän, ja siksi emme tule näkemään asiasta galluppeja mediassa.

Artikkeli siirtyy käsittelemään vihapuhetta ja länttää sen yhteen konkreettisen väkivallan kanssa sellaiseksi möykyksi, josta ei ota enää kukaan selvää. Ja mitä sitten on vihapuhe? Kaiketi sellaista on olemassa – mutta se ei ole sitä, miten sateenkaariaktiivit sen määrittelevät. Miehen sanominen mieheksi ei ole vihapuhetta. Naiseksi itsenä kokevan miehen sanominen mieheksi ei myöskään ole vihapuhetta. Se on ihan vaan puhetta. Ja ihan oikeasti suomalaisten enemmistö on tätä mieltä.

Setaa lähteenä käyteltyään artikkeli vielä kulminoituu tähän: Esimerkiksi Setan kouluvierailuja pyritään estämään, nuorten oikeutta itsemäärittelyyn ei kunnioiteta ja lasten oikeutta tietoon sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta kyseenalaistetaan. Edelleen on asia niin, että suomalaisten suuri enemmistö ei halua Setaa sinne koululle. Ei joku pieni jurojen junttien sakki, joka on jämähtänyt johonkin homofobiseen menneisyyteen, vaan normaalien, työssäkäyvien, lapsiaan rakastavien suomalaisten valtaosa. Ja se on ihan ymmärretävää, sillä Seta ei ole mikään kiva järjestö, saati sitten vakavastiotettava sellainen. Ei millään, mikä on niin irti todellisuudesta, että väittää sukupuolia olevan enemmän kuin kaksi, ole kouluun mitään asiaa. Sellainen on, Ylen leimaavaa retoriikkaa lainatakseni, äärijärjestö.

Koko artikkeli on luettavissa täältä: https://yle.fi/uutiset/3-12459357 . Mielestäni verorahoillamme ei saisi tuottaa tälläistä radikaalia höttöä. Kristus on kuitenkin meitä määrännyt verot maksamaan, vaikka ”keisari” käyttäisi niitä miten pahoihin asioihintahansa. Emme me kristityt saa lähteä hyökkäämään, tuhoamaan, häiriköimään tai vihaamaan, vaikka tämmöiset asiat kuinka suututtaisivat. Meidän on vain opetettava, että raamattu sanoo homoseksuaalisuuden olevan syntiä, mieheksi tai naiseksi päätymisen olevan synnynnäistä ja muuttumatonta, pornon katsomisen olevan väärin, himoitsemisen olevan väärin, aviorikoksen olevan väärin…

Kukapa meitä kristittyjä haluaisi kuulla. En ainakaan minä. Minä en kestä Jumalan sääntöjen edessä. Siis niiden, joista on kirjoitettu, että ne ovat pyhät, vanhurskaat ja hyvät. Minä olen ihan muuta, minä olen ihminen jossa synti asuu, niin kuin on kirjoitettu. Eikä se edes harmittanut minua yhtään silloin kun olin kuolleena rikkomuksissani. Mutta kun Jumala päätti minut synneistäni pelastaa ja antoi minulle henkensä, niin sain uuden sydämen, joka oppii päivä päivältä enemmän ja enemmän rakastamaan Jumalan lakia ja noudattamaan sitä.

Ihminen, joka täyttää lain, elää siitä, sanoo Raamattu. Minä en ole sellainen ihminen. Minä elän ylösnousseen Jumalan Pojan armosta, en mistään muusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s