Kritisoin tööttääviä häiriköitä – viikon bännit Youtubeen

Sateenkaariaktivistit ovat usein tööttääviä häiriköitä, jotka eivät osaa perustella näkemyksiään. Sellainen oli julkaisemani videon otsikko, ja samaa mieltä olen edelleen. Videolla tosiaan oli klippi Marssi Elämän Puolesa -mielenosoituksesta, jossa töttäävät häiriköt yrittivät käsittääkseni häiritä Päivi Räsäsen puheenvuoroa kaikenmaailman pilleillä ja torvilla.

Videolla kerroin miten mielestäni tuollainen häiriköinti kertoo siitä, että sateenkaariaktivistit osaavat kyllä mölytä ja tööttäillä, mutta eivät perustella näkemyksiään. Heidät tosiaan tunnetaan uhkailusta, pelottelusta ja caneloinnista, ei sivistyneestä keskustelusta vastapuolen kanssa. Ja vähintäänkin ironista tässä on se, että sivistyneen keskustelun sijaan videoni poistettiin vihapuheena. Käytännössähän se kai tarkoittaa sitä, että kun tarpeeksi moni ilmiantaa videon, se vaan poistuu. Eli oletettavasti ehkä kymmenet ihmiset ovat jättäneet käyttämättä mahdollisuuden jättää minulle sivistynyt kommentti, jossa kertoisivat olevansa eri mieltä ja perustelisivat näkemyksensä, ja ovat sen sijaan ilmiantaneet videon youtubelle vihapuheena.

Tämä vain vahvistaa näkemystäni siitä, että sateenkaariaktiivit todella ovat häiriköitä. Ihan oikeasti, canceloinnin pelolla uhkailevia häiriköitä, joiden ideologiaa ei pysty perustelemaan rationaalisesti. Tämä on jo toinen tälläinen täysin mielivaltainen bänni abortinvastaisesta videostani, joten arvaatte varmaan, mitä ideologiaa haluan jatkossa alkaa eniten kritisoimaan…

Kaksi tämmöistä mielivaltabänniä vielä, niin kanavani poistuu ikuisiksi ajoiski. Kiitos kaikille katsojille näistä parista vuodesta Youtuben puolella ja käykäähän vielä kanavallani, kun se on olemassa! Alla myös upotettuna se kokonainen tööttäysvideo, häiriköinti on heti alussa.

https://www.youtube.com/channel/UC61m344LtIOGc7dhmxXgDEg

Ja muistakaa, että yksikään kirkkoisä tai uskonpuhdistaja ei olisi jäänyt historiaan, jos he olisivat vain töötänneet. Mieti mitä olisi käynyt jos Luther olisi käynyt kirkon ovella tööttäämässä 95 kertaa… Sen sijaan he julistivat, perustelivat ja opettivat – usein henkensä uhallakin – ja saivat maailman muuttumaan. Tehkäämme samoin. Kristinusko tulee vielä valloittamaan maailman ja se tapahtuu rauhanomaisin keinoin sekä ilman häiriköintiä. Se tapahtuu ihan vain julistamalla kaikille kansoille, että Iankaikkinen Jumala on syntynyt ihmisen ruumiiseen, kärsinyt meidän syntisten ansaitseman kuolemantuomion meidän puolestamme, herätetty kuolleista ja noussut taivaaseen. Siellä hän nyt hallitsee Kuninkaana ja kuten kuninkaan sopii, Hän määrää säännöt.

Ja niihin sääntöihin kuuluu myös se, että syntymätöntä lasta ei saa tappaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s