Poliisihallitus luovutti mulle lumeparantajien taloustietoja

Healing Rooms on itselleni ollut muutaman vuoden erityisen kiinnostava lumeparannuslahko, koska sellainen toimi myös omalla paikkakunnallani Salossa jonun aikaa. Minun käsittääkseni heidän toimintansa pyörii ruohonjuuritasolla niin, että tilat pummataan jostain ja toimintaa pyörittävät palkattomat vapaaehtoiset. Mikä oiva tapa rikastua pyramidin huipulla, jos näin on! Healing roomsin sivuilta kaivoin tiedon, että heidän keräyslupansa RA/2019/928 olisi voimassa 5.11.2019-4.11.2021. Puoli vuotta tuosta eteenpäin on aikaa tilittää tiedot varojen käytöstä luvan myöntäjälle, jolta sitten kysymällä sain tilityksen itselleni. Käsittääkseni siis kuka tahansa voi pyytää minkä tahansa puljun tilityksen ilman mitään perusteluja, kunhan odottelee sen puoli vuotta, että tiedot ovat perillä. Mutta asiaan.

Markku Laitinen on, kuten olettaa saattaa, toiminnan yhteyshenkilönä näissä dokumenteissa.

Kokonaistuotto keräysajalta 121 849 €

Tietotekniikkakulut 7 402,66 €

Pankki- ja maksunvälityskulut 3006,57 €

Lupamaksu 300 €

Teleoperaattorikulut 1379,69 €

Kulut yhteensä 12 088,92€

Keräyksen tuotto 109 760,00 €

No siinä on Markulla saavillinen rahaa! Olisi kyllä kiinnostava tietää enemmän tästä toiminnasta. Mihin tuo reilun sadan tonnin tuotto sitten katoaa? Täytyy myös ottaa huomioon, että tämä keräyslupa on nimenomaan koronarajoituskriisin ajoilta, jolloin toiminta oli käsittääkseni hyvin rajoittunutta. Kuulit oikein, ihmeparannuksiin keskittyvä toiminta jouduttiin pistämään jäähylle koronan takia! 🙂

Oli tuotto sitten normaaleina aikoina isompi tai pienempi, niin jokainen euro on liikaa toiminnasta, joka on kokonaisuudesaan valetta. Kukaan ei parane tuolla oikeasti, mutta raha kelpaa.

Toiminnasta vastaavat tällä hetkellä Espoon Helluntaikirkon pastori Irma Frestadius, Helsinki Vineyard -seurakunnan pastori Ari Puonti, Lahden Vapaaseurakunnan johtaja Henry Elfving sekä päähihhulit Susanne ja Markku Laitinen. Jos käyt missään edellämainituista seurakunnista, kysäise näiltä ihmeessä, mihin tuo keräyksen tuotto menee – ja miksei kukaan parane.

Edellämainituista Espoosta ja Lahdesta löytyy muuten myös reformoidut seurakunnat, joilla tuskin on yhteyksiä mihinkään lumeparannuskultteihin, eli Lahden Reformoitu Seurakunta sekä Espoon Kotikirkko. Lisäksi on tarjolla Lähetyshiippakunnan luterilaista toimintaa. Käy ihmeessä vilkaisemassa nuo, jos sillä suunnalla liikut!

Mulla on muuten myös skannattu kuva tuosta rahankeräystilityksestä, mutta en osaa upata sitä tänne. En vielä ole varma edes siitä, osaanko laittaa kommentit päälle julkaisuihin. Tää blogin pitäminen on mulle vielä uusi juttu! (edit: nyt ehkä sain tiedoston liitettyä: Skannattu Rahankeräystilitys Healing Rooms Finland ry )

Voimassaolevia rahankeräyslupia voi selata täältä poliisin sivuilta

https://poliisi.fi/documents/25235045/0/Lista-rahankerayksista-FI_07022022.pdf/020f52e8-d88b-88be-5371-7705d0ec8acf/Lista-rahankerayksista-FI_07022022.pdf
Siinä ei ehkä ole kaikkia, en ole asiantuntija.

Kiitos kun luit ja vilkaisehan myös mun Youtube-kanava, niin kauan kuin sitä ei ole canceloitu! https://www.youtube.com/channel/UC61m344LtIOGc7dhmxXgDEg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s