Youtube poisti Ylen toimittajaa kritisoineen videoni – muka nettikiusaamista

Tässäpä linkki, jos upotus ei toimi. Minusta on suuri ongelma sananvapaudelle, jos on yleensäkään olemassa sellainen valtion virallinen media, kuten Yle. Vielä suurempi ongelma on, jos tämä media levittää uutisia, joissa kokonainen ihmisryhmä (tässä tapauskessa syntymättömät lapset) dehumanisoidaan tarkoituksena oikeuttaa heidän silmitön teurastuksensa, ikään kuin se olisi jonkinlainen lääketieteellinen toimenpide.

Ja kaikkein suurin ongelma on, jos edellämainittua kritisoiva video sensuroidaan. Se ei ole nettikiusaamista, se on jumalattoman murhakoneiston mukana pyörivän, aktiivisen pahantekijän kritisointia! Sensuurin tosin kai tekee jonkinsortin automatiikka, joka perustuu kiukkuisten sateenkaarihäiriköiden ilmiantojen määrään, mutta kuitenkin.

Jätä ihmeessä kommenttia, jos löydät tuosta videosta jonkin osuuden, joka on jollain tapaa kiusaamista.

Minua papin poikana häiritsee, kun papit vaikenevat tästä viattoman veren vuodatuksesta. Minä en todellakaan tiedä, pitävätkö esimerkiksi omat vanhempani (jotka ovat siis liberaalipappeja) syntymättömän tappamista edes pahana asiana, eivät he ole koskaan kertoneet mielipidettään siitä(kään) kysymyksestä. Onneksi viime sunnuntaina oman seurakuntani pappi ei siitä vaiennut, vaan tuomitsi abortin saarnassa.

Alla vielä yksi video minulle tuntemattoman ihmisen pitämästä hyvästä puheesta tähän asiaan liittyen. Herra siunatkoon tuota miestä ja antakoon terveitä, eläviä lapsia ja rohkeutta julistaa heillekin evankeliumi!

Lapsille pitäisi kertoa kristinuskon perusteet. Minä en muista, että minun vanhempani olisivat niin koskaan tehneet. Isäni ei käsittääkseni edes usko niitä itse ja äidistäni olen vähän kahden vaiheilla.

Armo tai helvetti. Jos olet ihan hirveän laiska niin kerro lapsillesi edes, että armo tai helvetti. Tai jos et jaksa kolmea sanaa niin kerro edes että helvetti, armosta he kyllä saavat kuulla myöhemmin. Mutta jos tuokin on liikaa pyydetty niin ole edes tappamatta lastasi, niin joku muu saa kertoa joskus hänelle että Jumala on ilmoittanut tahtonsa Vanhassa ja Uudessa Testamentissa ja tulee viimeisellä tuomiolla tuomitsemaan kadotuksen jokaisen, joka ei ole saanut syntejään eli rikoksiaan anteeksi Jumalan Pojan kuolemassa tapahtuneen sovituksen kautta.

Kristus on kuollut, onpa hänet vielä herätettykin ja Hän on Jumalan oikealla puolella ja rukoilee meidän puolestamme, niin kuin on kirjoitettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s