Rehtori Leena Kostiainen pakottaa tytöt ja pojat samaan vessaan vasten heidän tahtoaan

Yle kirjoitti artikkelin, jossa voivotellaan koulusta löytyviä ”rakenteita”, jotka jaottelevat lapset sukupuolen mukaan. Suomailaisten enemmistön mielestä lienee normaalia, että tälläisiä rakenteita on, eli tytöt menevät tyttöjen vessaan ja pojat poikien, mutta artikkeli kertoo:

Tästä ollaan pyritty pääsemään eroon ainakin tamperelaisessa Vuoreksen yhtenäiskoulussa. Koulun rehtori Leena Kostiainen kertoo, että heidän koulussaan lapsia ei jaotella sukupuolen mukaan esimerkiksi liikuntatunneilla ja myös kaikki vessat ovat yhteiskäytössä.

Onpa outo tapa muotoilla asia. Kansankielellä tämä siis tarkoittaa sitä, että pojat ja tytöt pakotetaan samaan vessaan, vaikka he eivät haluaisi. Normaalissa yhteiskunnassa aikuista, joka pakottaa tytöt ja pojat samaan vessaan vasten heidän tahtoaan, sanotaan ihme pervoksi ja häntä ei päästetä työskentelemään lasten parissa.

Sitä artikkeli ei sano suoraan, pakottaako Kostiainen tytöt ja pojat myös samoihin pukuhuoneisiin. Luulisin, että olisi noussut suurempikin kohu, jos näin olisi. Mutta miettikää, minkälainen kohu kymmenen vuotta sitten olisi noussut, jos tuollaiseen ääri-ideologiaan vedoten (eikä esim. puutteellisten tilojen vuoksi) olisi vessat muutettu sukupuolettomiksi. Tai pikemminkin: miten paljon sille ihmiselle olisi naurettu, joka olisi ehdottanut silloin, että vuonna 2022 kouluissa ei uskota siihen, että on olemassa vain tyttöjä ja poikia.

Yhtä paljon nauretaan varmasti minulle nyt, kun sanon, että vuonna 2032 meillä on kouluissa yhteiset pukuhuoneet pojille ja tytöille. Mutta minä väitän että jos tämän sairaan kehityksen annetaan jatkua, niin tulee viimeistään tuolloin käymään. Toivottavasti olen väärässä.

Arvoisa rehtori Leena Kostiainen, sinä olet ihme pervo. Sinä pakotat tytöt ja pojat väkisin samoihin vessoihin. Sinä tiedät, että lapset muutenkin ujostelevat käydä julkisesti vessassa ja ahdistuvat, kun se luokan vilkkain tapaus kurkkii kopin reunan ali ja yli. Nyt se sama poika tai tyttö kurkkii vieläpä vastakkaisen sukupuolen edustajia. Se on seksuaalista häirintää ja sen teit mahdolliseksi sinä, Leena Kostiainen.

Käänny ja tee parannus, Leena. Sinä teet syntiä oppilaitasi kohtaan ja Raamatun mukaan synnin palkka on kuolema. Jeesus on kuollut tämän kuoleman sinun puolestasi. Usko Häneen ja tee parannus synneistäsi. Meillä ihme pervoilla ei ole muuta tapaa välttyä Jumalan kostolta.

Room. 12:19

Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ”Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s