Ylen Varpu Kiviranta sanoo (vahingossa?) aborttia murhaksi

Sikiöt reagoivat jo kohdussa eri lailla makuihin: porkkana sai iloiseksi, lehtikaali irvistämään, uutisoi Yle. No luetaan nyt sitten kun kerran meidän verorahoillamme on tämmöistä tuotettu ja otetaan siitä pari pomintaa tähän.

Kohdussa kellivät sikiöt ovat mieltyneitä porkkanoihin, mutta eivät niinkään lehtikaaliin, ja se näkyy heidän kasvoistaan, käy ilmi tänään torstaina julkaistusta tutkimuksesta. 

Kiva niille kymmenille tuhansille ihmisille, jotka uskovat urbaanilegendaan, että sikiö on vain solumöykky. Yle meni rikkomaan kuplan ja kertomaan, että sikiöllä on kasvot ja ilmeitä!

Englantilaisen Durhamin yliopiston tutkijat kertovat, että löydöt ovat ensimmäinen suora todiste siitä, että sikiöt reagoivat eri tavoin erilaisiin makuihin ja hajuihin ennen syntymäänsä.

Kröhöm, kröhöm… voisiko tämä olla osoitus siitä, että sikiö reagoi myös kivulla ja ahdistukella, jos se tapetaan?

Ihmiset aistivat makuja tuoksun ja maun yhdistelmän kautta. Sikiöillä tämän uskotaan tapahtuvan lapsiveden nielemisen ja hengittämisen kautta.

Ihmiset. Sikiökin on pieni ihminen. Jos toimittaja näin kynäilee sikiön ihmiseksi, hän uskoo silloin abortin olevan murha, koska siinä suunnitelmallisesti tapetaan ihminen, eikö vain?

– Voidaan väittää, että toistuvat makualtistukset ennen syntymää voivat johtaa noiden makujen suosimiseen syntymän jälkeen, sanoo professori Jackie Blissett Astonin yliopistosta, jonka tutkijaryhmä oli mukana työssä.

Huomaatteko jatkumon? Sama yksilö voisi muistaa ennen syntymää kokemiaan asioita ja se vaikuttaisi hänen toimintaansa syntymän jälkeenkin. Voisikohan tämä johtua siitä, että syntymä ei muuta solumöykkyä ihmiseksi tai epäpersoonaa henkilöksi, vaan pieni ihminen vain muuttaa olinpaikkaansa ja irtoaa äidistään? Jos (=kun) näin on, silloin abortti on murha.

Äidin kannattaa siis syödä raskausaikana monipuolisesti ja terveellisesti senkin takia, että syntymätön lapsi tottuu erilaisiin makuihin.

SYNTYMÄTÖN LAPSI!

SYNTYMÄTÖN LAPSI!

SYNTYMÄTÖN LAPSI!

Ylellä käytettiin termiä syntymätön lapsi! Mitä tämä on!?

Niin, jos syntymätön lapsi on syntymätön lapsi, sen tappaminen on murha, eikö vain?

2 thoughts on “Ylen Varpu Kiviranta sanoo (vahingossa?) aborttia murhaksi

 1. Meillä Suomessa eläimilläkin on paremmat oikeudet kuin syntymättömillä lapsilla. Maailman vaarallisin paikka lapsille onkin äidin kohtu.

  Tykkää

  1. Eilen joku eläinten oikeuksia somessa puolustava mies suuttui blogistani ja jakoi sitä kaikille varoituksena siitä miten paha viharikollinen mä olen. Eläinten oikeudet olivat hänelle tärkeitä, mutta ei tykännyt kun puolustin syntymättömien ihmisten oikeuksia.

   Kovin se varoitteli musta julkisesti, mutta jakoi samalla linkin blogiin. Eilinen kävijämäärä olikin yli 30 -kertainen normaaliin verrattuna… Ilmaista mainosta!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s