Vaatimus: 18 -vuotiaat kristityt miehet, vaihtakaa juridinen sukupuolenne!

Sateenkaarihörhöjen propagandatorvi Yle uutisoi juuri translain muutoksesta. Perinteiseen puoluelliseen tyyliinsä Yle ei kerro lain tuomista haitoista, ongelmista ja vaaroista, eivätkä aidosti kriittiset äänenpainot saa hyttysen pierun vertaakaan palstatilaa. Meillä normaaleilla ihmisillä ei siis ole oikein mahdollisuuksia vaikuttaa asoihin – paitsi vaihtamalla sukupuolta!

Yle nimittäin kertoo, että tuohon lakiehdotukseen sisältyisi kohta, jonka perusteella voisi vain ilmoittaa valtiolle olevansa eri sukupuolta, kuin mitä oikeasti on. ”Aiemmin juridisen sukupuolen korjaamista varten on pitänyt käydä läpi pitkähkö lääketieteellinen prosessi. Nyt hallituksen esityksessä ehdotetaan lakia muutettavaksi niin, että henkilön oma ilmoitus sukupuolesta riittäisi”, kertoo Yle ja tarkentaa: ”Jos esitys menee sellaisenaan läpi, sukupuolimerkintäänsä korjaavan ihmisen ei tarvitsisi käydä läpi minkäänlaisia lääketieteellisiä arvioita tai prosesseja hakuvaiheessa eikä myöhemminkään. Pelkkä ihmisen oma ilmoitus riittäisi.

Okei, kristityt miehet, tehkää miehen työ ja vaihtakaa sukupuolta juuri ennen armeijaan menoa. Tai siis, ennen kuin menisitte armeijaan jos olisitte miehiä. Eihän teidän sitten ole pakko mennä, jos olette naisia. Jos joku älähtää, hän on vain transfoobikko. Muista ilmoittaa asiasta hänen pomolleen, että saa kenkää mokoma viharikollinen. Sinulla on oikeus vaihtaa sukupuolta eikä kukaan saa sanoa siihen mitään!

Kun et käy armeijaa – ja olet ”nainen” – sinun ei tarvi puolustaa maata sitten kun ja jos tänne joku joskus hyökkää. Ehkä Suomi sitten kukistetaan nopeammin, kun sinäkään et ole rintamalla ja ehkä saamme sitten paremmat johtajat maahamme. Tai sitten emme, sen päättää Jumala, se selviää meille aikanaan, mutta ei kai meillä voi olla enää oikeutta puolustaa tämmöistä maata?

Syntymättömien lasten murhaamisen sallivaa valtiota ei mielestäni saa puolustaa aseellisesti. Sodalle pitää olla oikeutus, muuten se on syntiä ja tälläisen lapsenmurhalandian puolustaminen ei enää voi olla oikeutettua. Vielä vähemmän se on sitä silloin, kun meillä tulee olemaan mahdollista ”vaihtaa” sukupuolta ilmoituksella johonkin virastoon.

Tämmöisen maan aseellinen puolustaminen on muutenkin yhtä turhaa kuin ämpäriketjun muodostaminen Sodoman savuavien raunioiden hiilloksen sammuttamiseksi.

4 thoughts on “Vaatimus: 18 -vuotiaat kristityt miehet, vaihtakaa juridinen sukupuolenne!

 1. Ja kun liimatukat ovat vaihtaneet sukupuolensa naisiksi, he pääsevät uimahallissa naisten saunaan ja pukutiloihin. A vot, siitä vasta tulee hupaa. Jos siellä pukuhuoneessa oikea nainen rupeaa protestoimaan, niin hänelle voidaan vain todeta lakonisen rauhallisesti notta turpa kii transfoobikko.

  Tykkää

  1. Noinhan siinä käy ja sitten lopulta kukaan ei uskalla enää käydä uimahalleissa kun siellä tulee joko leimattua viharikolliseksi tai sitten joutuu hiljaa alistumaan jonkun hame-einarin pervoiluille.

   Todellisuudessahan tää hullu kehitys on vain hyvä juttu, ei mene enää montaa vuotta niin muutkin kuin kristityt alkaa älähtää että nyt riittää nää sateenkaarijutut. Paatuneinkin ateisti hoksaa sen viimeistään siinä vaiheessa kun hänen tyttärensä joutuvat samaan pukukoppiin miesten kanssa.

   Tykkää

 2. Minusta on vähän outoa fantasioida sillä, että Venäjä hyökkää Suomeen ja asettaa meille ”paremmat johtajat”. Mikä Venäjällä on kristityn näkökulmasta paremmin kuin Suomessa, paitsi se, ettei siellä ole gender-ideologia saanut valtaa? Kun puhut aborteista, niin niitä ilmeisesti Venäjällä tehdään väkilukuun suhteutettuna kaksi kertaa enemmän kuin Suomessa (13,1 Venäjällä vs. 6,5 Suomessa vuodessa 100 000 naista kohden), ainakin mikäli Wikipediaan on uskominen (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_abortion_statistics). Kyllä minusta Suomen puolustaminen tässä tilanteessa kannattaa.

  Tykkää

  1. Kirjoituksessa ei mainita Venäjää, se on vain oma tulkintasi, liian spesifi tulkinta tälläisestä yleiseettisestä pohdinnasta, jota tekstissä leveellä pensselillä huitelen menemään.

   Myöskään tekstissä ei sanota, että saisimme paremmat johtajat jos käy sitä-ja-tätä, vaan pessimistisesti muristaan, että mahtaako niin käydä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s