Janne Tammisto häiriköi Youtube -kanavaani, motiivina pelkkä kiusanteko (Salon Helluntaiseurakunta)

Salon Helluntaiseurakunnan Youtube -kanavan ylläpitäjä Janne Tammisto teki taas kerran tekijänoikeusilmoituksen videostani. Jos luulet, että se ei ole häiriköintiä, lue loppuun.

Samainen Tammisto ”ilmiantoi” videoitani jo joskus ihan kanavani alkuaikoina, siis kuukausia ja kuukaisia ennen tätä tämänkertaista tapahtumaa syyskuussa 2022. Tuolloin kävi sama kuin nytkin: minä ilmoitin Youtubelle, etten hyväksy videoideni poistoa, Youtube antoi hellareille kaksi viikkoa aikaa reagoida asiaan ja kun he eivät reagoineet, Youtube palautti videoni näkyviin.

Janne Tammisto oli siis tehnyt jo aiemmin tuollaisen ilmoituksen ja tiesi siksi nyt, ettei se johda mihinkään, ellei hän olisi valmis viemään asiaa pidemmälle. Hän teki ilmoituksen kuitenkin uudestaan – tällä kertaa siis täysin tietoisena siitä, että se ei johda mihinkään, aiheuttaa minulle vain turhaa kiusaa. Tammisto tiesi ”nappia painaessaan”, ettei aio haastaa minua oikeuteen tai muuta vastaavaa, vaan Youtube tulisi kahden viikon kiusantekoajan jälkeen palauttamaan videoni.

Nyt Tammisto uhkailee minua ”jatkotoimenpiteillä”, jos en poista videoitani. Ilmeisesti siis kaikkia videoitani, joissa käsitellään Salon Helluntaiseurakuntaa ja siteerataan heidän materiaaliaan. Toivon sydämeni pohjasta, että hän ei tarkoita tuolla mitään laittomuuksia, mutta en voi olla asiasta täysin varma, joten halusin julkaista tiedon tästä. Hän tietää kotiosoitteeni ja uhkailee ”jatkotoimenpiteillä”. Tämä on hyvä olla julkisesti tiedossa siltä varalta että minulle käy jotain, vaikka se on toki hyvin epätodennäköistä.

Olen muuten luvannut pastori Eero Ketolalle, että poistan kaikki videoni. En tosin tekijänoikeussyistä, sillä tekijänoikeuksia sitaattini eivät riko. Lupasin poistaa kaikki Salon hellareita kritisoivat videoni jos heidän pastorinsa todistaa minulle heidän hurmoskielioppinsa Raamatusta. Pastori kieltäytyi ja videoni pysyvät. Tarjous on ikuisesti voimassa, mikäli hän muuttaa mielensä.

Keskustelun ja oman uskontonsa todeksi osoittamisen sijaan saan osakseni tekijänoikeusjutuilla uhittelua. Video, josta viimeisin tekijänoikeusilmoitus tehtiin, loukkasi Tammistoa erityisesti, koska siinä käytettiin hänen mielestään liikaa Salon Helluntaiserukunnalta lainattua (hän itse sanoo ”varastettua”) kuva- ja videomateriaalia. Häntä rauhoitellakseni julkaisenkin nyt tuon videoni pelkästään äänimuodossa, sillä kuva ei tuo siihen mitään lisäarvoa – se on pelkästään videokuvaa puhujanpöntössä seisovasta miehestä. En lataa tätä Youtubeen siitä syystä, että Tammisto voisi silloin tehdä uuden tekijänoikeusilmoitushäiriköinti-iskun siihenkin videoon.

Tästä linkistä pääset kuuntelmaan puheen, jota Janne Tammisto ei ilmeisesti haluaisi sinun kuulevan. Lähde vaikka kävelylle ja kuuntele samalla tuo 50min pätkä. Ja hei, poistan myös tämän kyllä jos pastori Eero Ketola todistaa minulle Raamatusta, etteivät heidän seurakuntansa harjoittamat ”enkelten kielet” ole okkultismia ja jumalanpilkkaa!

Huom! Tuo ei ole Youtuben poistamaa sisältöä, vaan poistin sen itse tubesta näkyviltä sen jälkeen kun Youtube oli palauttanut sen näkyviin. Toisin sanoen siihen saa nyt Youtuben käyttöehtojen mukaan jakaa linkkejä ihan vapaasti.

Ylläolevassa tiedostossa kritisoimani puheenvuoro on Salon Helluntaiseurakunnan jumalanpalveluksesta 13.3.2022 klo 11:00.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s