Suomen paras seurakunta! Täällä on jokaisen käytävä vähintään kerran elämässään! Suosittelen!

Lahden Reformoitu seurakunta

Jos jossain kerrotaan selvästi ja häpeilemättä, että Jeesus on syntynyt ihmiseksi, elänyt kansansa keskuudessa, kuollut ristillä, noussut kuolleista ja istunut Isän Jumalan oikealle puolelle hallitsemaan, niin tuolla. Lisäksi kuulijalle opetetaan kaikki, mitä kristityn tarvitsee tietää. Saarnat ovat rakentavia ja terveitä.

Heidän opetuksiaan löydät myös YouTubesta, jos et pääse paikan päälle!

Reformoituja seurakuntia löytyy myös Espoosta, Jyväskylästä, Porvoosta, Pietarsaaresta ja Tampereelta. Joko olet käynyt tutustumassa?

Muista myös lahjoittaa näille seurakunnille rahaa, jotta tämä terve kristillinen toiminta voi jatkua!

2 thoughts on “Suomen paras seurakunta! Täällä on jokaisen käytävä vähintään kerran elämässään! Suosittelen!

 1. Moi. Olen mielenkiinnolla kuunnellut youtube kanavaasi. Sinusta huokuu katkeruus ja ehkä vihakin helluntaiseurakunnan kyltin alla olevia ihmisiä kohtaan. En tiedä mikä on vihasi taustalla, ehkä pettymys ihmisiin tai täyttymättömiin odotuksiin. On kurjaa että tuomitset kokemustesi perusteella kaikki hörhöiksi joidenkin ihmisten virheiden ja syntien takia. Itse kuulun myös helluntaihin mutta ennenkaikkea olen Kristuksen oma. Ei minua loukkaa sinun mielipiteesi. Enemmänkin olen surullinen puolestasi. Itse tiedän ja uskon Pyhän Hengen toimivan armolahjojenkin kautta seurakunnan rakennukseksi. Kuitenkin minua suorastaan oksettaa nähdä Jumalan nimissä harjoitettavaa ”hörhöilyä” ja torontolaismeininkiä. Sillä ei ole mitään tekemistä todellisen Jumalan Hengen kanssa . Sanoisinpa jopa että itse vihollisen toimivan tietyissä tilanteissa. En myöskään ymmärrä sellaista kielillä huutamista ja läpimurtojen julistamista kiihkoilemalla ikäänkuin Jumalan voima olisi desibeleistämme kiinni. Itse puhun omassa rukouselämässä myös paljon kielillä. Se ei ole muutaman sanan hokemaa vaan hyvinkin monipuolista kun kuuntelen sitä. Kieli myös vaihtuu välillä täyysin erilaiseksi. Ehkä oletkin pettynyt siihen ettet itse ole saanut sitä lahjaa aikoinasi ja jos olet muiden silmissä ollut sen takia jotenkin huonompi. Mutta sanoohan raamattukin etteivät kaikki puhu kielillä. Omassa elämässäni on tullut jano tuntea Jumalani syvemmin ja elää hänen kunniaansa etsien. Olen kyllästynyt sellaiseen näyteikkunaseurakuntakulttuuriin jossa jokainen pullistelee omilla saavutuksillaan ja teoillaan huomaamattaan. Kritisoit myös kovasti sitä että ihmiset ovat kiitollisia terveeksi tulemisesta, olipa se sitten ihme tai luonnollinen paraneminen. Myös se että joku pyytää Jumalaltaan terveyttä saa sinut tuomitsemaan hänet. Luulenpa kuitenkin että jos omat rakkaat lapsesi sairastuisivat vakavasti ja olisit vaarassa menettää heidät, etkö sinäkin isänä pyytäisi Jumalalta apua heidän elämäänsä. Vai sanoisitko kenties vaan että Jumala sen sairauden antoi ja julistaisit vaan heille evankeliumia. Toivoisin vähän inhimillisyyttä sinulta kun vihassasi tuomitset tuntemattomia ihmisiä vain siksi että he uskovat omistavansa elämässään Isän joka voi heitä auttaa myös hädän kohdatessa . Olisi niin paljon asiaa mutta olkoon tässä tällä kertaa. Sitä ihailen sinussa että olet rohkea ja tosissaan ja opetat myös lapsiasi vaikkakin opetuksesi ei ole kaikiltaosin tervettä. Ehkä vielä löydät levon elämääsi ja voit antaa anteeksi niille jotka ovat sinut särkeneet. T:HMP

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista!

   Minulla ei ole mitään vihaa tai katkeruutta karsimaatikkoja kohtaan, vaan heidän uskontoaan kohtaan. Aion tehdä kaikkeni karismaattisuuden lakkauttamiseksi – Jumala minua auttakoon.

   Henkilöön katsovat pohdintasi hurmoskieli-ilmiöön liittyen eivät vakuuta minua, koska kyseistä ilmiötä ei löydy raamatusta. Tai en minä ainakaan ole löytänyt. Olin minä sitten katkeroitunut sen suhteen tai en, niin kyseessä on epäraamatullinen ilmiö.

   Mielellään kuulisin sinun perustelusi – siis nimenomaan raamattuperustelusi – sille, miksi Jumala antaisi joillekin lahjan puhua spontaania siansaksaa. Voisin sitten perehtyä asiaan lisää.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s