Miten vastutat pride-liikettä tänä kesänä? Jätä kommentti!

Ylläoleva video sai minut miettimään, miten voisin vastustaa pride-liikettä tänä kesänä. Menisinkö katusaarnaamaan? Teettäisinkö traktaatteja?

Videon mukana pastori Laajanen oli jakanut seuraavat linkit, joista voisi olla sinulle hyötyä, kun vihamieliset aktivistit vastustavat kristinuskoa tänä kesänä ja joudut vastaamaan jokaiselle, joka kysyy (1 Piet. 3:5).

Homoseksuaalit hyväksikäyttävät lapsia heteroita useammin

Linkki uutiseen, jossa sanotaan muun muassa eräästä tutkimuksesta: It showed that 8 million girls were abused by age 18 by heterosexual men, a ratio of 1 victim to 11 adult men. However, 6-8 million boys were abused by age 18 by 1-2 million adult homosexuals, a ratio of 3-5 victims for every gay adult.

Täällä taas siteerataan useita tutkimuksia, esimerksi tätä: In 1970 the Kinsey Institute interviewed 565 white gays in San Francisco: 25% of them admitted to having had sex with boys aged 16 or younger while they themselves were at least 21.

Kun nostat sen värikkään lipun, liputat lasten raiskaamisen puolesta.

Homomiehillä moninkertaisesti enemmän sukupuolitauteja kuin normaaleilla

Linkki tutkimukseen, jossa sanotaan: Sexually transmitted infections (STI) disproportionately affect men who have sex with men (MSM). MSM comprise approximately 2% of the U.S. population, but accounted for 59% of new HIV infections and 62% of cases of early syphilis in 2009.

Tämän mukaan vuonna 2016 USA:ssa tilastoitiin 26 400 uutta HIV-tartuntaa homoseksuaaleilla. Vastaava luku heteroilla oli 9 100, vaikka heteroita on maailmassa moninkertainen määrä homoihin verrattuna.

Kun hyväksyt sateenkaarilipun lapsesi koulussa, annat hiljaisen hyväksyntäsi sille, että joku tulee viettämään loppuikänsä vakavasti sairaana.

Homoseksuaalisuuden synnin harjoittaminen lyhentää elämää jopa vuosikymmenillä

Linkki tutkimukseen, jossa sanotaan: The four lines of evidence were consistent with previous findings suggesting that homosexual activity may be associated with a lifespan shortened by 20 to 30 years.

Kun päästät lapsesi drag-queenin pitämälle satutunnille, se on vähän kuin altistaisit hänet tupakansavulle.

Pedofilia ja eläimiinsekaantuminen kirkon nuorisotyössä

Täältä löytyy Diakonia-ammattikorkeakoulun julkaisema opinnäytetyö, jossa promotoidaan pedofiliaa ja eläimiin sekaantumista. Sitä ei tosin ollut jaettu tuossa Laajasen videolla, mutta haluan liittää sen tähän yhteyteen silti. Tämä on minun veljeni opinnäytetyö vuodelta 2019.

Veljeni esti minut aikoinaan somessa, kun jaoin siellä jonkun yksittäisen tutkimuksen homoseksuaalisuuden haitoista. Se oli kuulemma vihaa ja siksi hän ei halunnut, että näemme toistemme julkaisuja. Suvaitsevaista.

Tein myös youtube-kanavalleni videon, jolla kommentoin hänen opinnäytetyötään. Hän reagoi asiaan rikosilmoituksella, joka ei tietenkään johtanut mihinkään.

Mitä tähän sanoisi? Kun et eroa sateenkaarimessuja järjestävästä kirkosta, hyväksyt pedofilian ja eläimiinsekaantumisen rippileireillä?

Kirkko ei ole enää kirkko, jos sen sanoma ei ole tämä:

Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä homot,
eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

Entä sinä?

Entä sinä? Onko sinulla jotain tietoa, joka voisi auttaa kristittyjä, kun synnin juhlistaminen vain vahvistuu yhteiskunnassa tai vinkkejä toimintamahdollisuuksista? Jätä kommentti!

One thought on “Miten vastutat pride-liikettä tänä kesänä? Jätä kommentti!

  1. tarvittaisi joka seurakuntaan todellisia sateenkaaripappeja. Sellaisia miehiä, jotka muistuttavat ihmisiä siitä, miksi Jumala on antanut merkiksi sateenkaarensa. Jotka muistuttavat ihmisiä, että Nooan ajan ihmisten luopumus aiheutti niin valtavan tuhon ja kuinka synnin palkka on kuolema. Sateenkaari ei ole meille ylpeyden aihe, vaikka se kertookin meille Jumalan armosta ja lupauksesta, ettei hän enää tulvalla hukuta kaikkea luomakuntaa. Sateenkaaripapit muistuttaisivat, että pride-liikkeen lippu on jumalanpilkkaa. Sateenkaaripapit muistuttaisivat maailman sateenkaariväestöä siitä, että kenenkään synti ei ole ylpeyden, vaan häpeän aihe ja he muistuttaisivat kaikkia siitä, että heidän tulisi suorastaan vihata omaa syntiään, tehdä parannus ja uskoa Jeesukseen Kristukseen, jotta Jumalan viha ei olisi enää heidän päällään.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s