Faktantarkastus: äärifeministi Iida Rauhalammin puheet vauvoista

Ylen uutisvirrassa tuli vastaan toimittaja Iida Rauhalammin kirjoitus Raskaus on extreme-laji, enkä ole nähnyt kenenkään ”hehkuvan raskausonnesta”. Kun kerran Yle on sellaisen valtion virallinen media, joka rahoittaa syntymättömien lasten tappamista, halusin toki nähdä, mitä sen julkaisemassa raskausartikkelissa sanotaan ja ennen kaikkea pitääkö se paikkansa.

Artikkeli sinänsä on outo feministinen propagandasoppa, jossa puhutaan muunmuassa ”transihmisten” raskauksista ja kehutaan ”vapauttavaksi raskauden representaatioksi” sitä, kun eräs naispuolinen amerikkalainen julkkis oli koskettanut haarojaan ja haistanut sen jälkeen kättään suositussa tv-ohjelmassa. Tämän ideologisesti latautuneen hötön seassa Rauhalammi kirjoittaa:

Raskaana olevaa kohtaan tunnetaan kunnioitusta, mutta samalla häneen on vaikea suhtautua. On helpompi yksinkertaistaa hänet olioksi, joka ei tee muuta kuin kasvattaa sisällään vauvaa.

Kasvattaa sisällään vauvaa. Vauvaa. Voiko tämä olla totta? Onko raskaana olevan naisen sisällä todella vauva? Tarkistetaanpa faktat. Puhuuko toimittaja totta?

Joo, kyllä se vauvalta näyttää. Ylläolevan kuvan vainaja on 22 -viikkoinen. Suomessa on tällä hetkellä voimassa (valitettava ja jumalaton) laki, jonka mukaan vielä 24 -viikkoisenkin saa joissain tilanteissa tappaa.

Alla 11 -viikkoinen ruumis, tai se, mitä hänestä on jäljellä. 12 viikkoa on tällä hetkellä se ikäraja, jota ennen lapsensa saa tappaa kevyemmin perustein, kuin sen jälkeen.

Kuvat ovat abortionno.org -sivustolta.

Lopputulos

Faktantarkastuksen lopputulos on siis se, että kuten toimittaja Rauhalammi sanoi, odottava äiti tosiaan odottaa vauvaa, ei jotain epäihmistä tai solumöykkyä. Joudun siis toteamaan, että tämä feminististä agendaansa verorahoilla levittävä aktivisti on kuitenkin puhunut edes kerran totta.

Ratkaisu

Vauvan tappaminen on murha ja murhasta pitäisi rangaista kuolemalla, koska Jumalan laki sanoo niin.

Tämän kuullessaan ihmiset monesti järkyttyvät: ”Ei Jumalalla ole oikeutta tapattaa aikuisia!

En aio vastata siihen muuten, kuin sanomalla: ”Ei ihmisellä ole oikeutta tapattaa lapsia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s