Nerokkaita abortinvastaisia julisteita

Psst, jos haluat tulostaa tai teettää minulle näitä traktaatteja (tai mitä tahansa muita!), voin levittää niitä puolestasi. Ota yhteyttä jos kiinnostaa!

Nämä ovat vapaasti käytettävissäsi muutenkin, eli jos haluat itse jakaa/levittää.

Pesetkö kätesi syntymättömien lasten verestä?

https://pdfhost.io/v/bbnFzH.ED_pesetko_katesi

Abortti on oksettava

(versio 1) https://pdfhost.io/v/6r3n1lRKwm_abortti_oksettaa

(versio 2) https://pdfhost.io/v/gJhUON~fT_abortti_oksettaa2

Totuuden torvi

https://pdfhost.io/v/8Ec4tJxva_Totuuden_torvi_1

Kierukka vs Risti

(Punainen) https://pdfhost.io/v/PJSMq4Ivm_kierukkaVSristipunainenvarjot

(Musta) https://pdfhost.io/v/jlkUYvbRF_kierukkaVSristi

E-pilleri

https://pdfhost.io/v/EIqe0sng3_ZOELY

Jos ylläolevat linkit eivät toimi, materiaali on myös tässä: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Huomautus THL:n logojen näkyvyydestä materiaalissa

Jos olisit julkaissut Saksassa vuonna 1940 julisteen, jossa sanotaan, että vammaisilla ja juutalaisilla on oikeus elää, sillä he ovat Jumalan kuvaksi luotuja ihmisiä, joiden murhaamisen Raamatun sana kieltää, mutta olisit laittanut mainoksen kulmaan natsilipun, kaikki lukijat olisivat heti ymmärtäneet, että kyseessä on parodia/kritiikki.

Niin nytkin: jokainen lukija ymmärtää, että kyseessä on kritiikki, ei oikeasti kyseisenä valtion laitoksena esiintyminen. Jokainen. Ihan jokainen.

Myös ne sateenkaarihörhöt, jotka tulevat valittamaan minulle tuosta, ymmärtävät sen kyllä, mutta näyttelevät tyhmää saadakseen kriittisen äänen vaiennettua. THL on niin vahvasti lastentappamisen puolella, ettei sokea apinakaan voi luulla, että he julkaisisivat tässä asiassa materiaalia, joka on yhteensopivaa Jumalan lain kanssa ja vieläpä kehottaa tutkimaan Raamattua.

Jos et usko, lue vaikka tämä THL:n julkaisema blogiteksti. Sen mukaan lasten tappamisen sääntely on vanhanaikaista ja murhavapaus on ”modernia”. Kirjoittajat toteavat: ”Euroopan maista, joissa abortti on laillinen, Suomi saa kyseenalaista kunniaa yhdessä Luxemburgin ja Iso-Britannian kanssa kireimmistä vaatimuksista keskeytykselle”. Heidän mielestään on siis kyseenalaista edes vähän yrittää toppuutella murhanhimoisia hirviöäitejä, jotka haluavat tappaa lapsensa läpällä. Kyllä, luit oikein, läpällä, sillä lähes kaikki Suomessa murhatut vauvat – tyyliin yhdeksän kymmenestä – on tapettu vain siksi, että vanhemmat eivät halunneet pitää heitä, eli syntymättömien lasten dehumanisointia varten rakennetulla uuskielellä sanottuna sosiaalisin perustein.

Joka lyö ihmistä, niin että tämä kuolee, se rangaistakoon kuolemalla. — Mutta jos joku menettelee niin rikollisesti lähimmäistänsä kohtaan, että tappaa hänet kavalasti, on sinun otettava hänet minun alttarinikin luota surmattavaksi.
(2. Moos 21)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s