Jos ateisti pystyy tekemään joka saarnastasi meemin, se on oma vikasi

Joku youtube-kanavani seuraajista lähetti minulle jonkin aikaa sitten tälläisen linkin:

Jos video on liiallisen netinkäytön syövyttämille aivoillesi turhan pitkä, katso vaikka tämä, mutta aika hurjaa menoa kieltämättä tuossa ylläolevassa Sana ja ylistys -seurakunnan klipissä. En tiedä, onko tuon videon koostaja ateisti vai onko hänellä uskonnollinen agenda, mutta vaikuttaa siltä että tuo materiaali ainakin käy viihteestä ihan kaikille maailmankatsomuksesta riippumatta. Vaikka toki iso osa materiaalista on irti asiayhteydestään, niin on se aika villiä touhua silti. Ei ainakaan vakavastiotettavaa.

Eikä mistään normaalista seurakunnasta saisi tehtyä tuollaista koostetta edes irrottamalla sanomisia kontekstistaan. Normaalissa seurakunnissa puhutaan normaalisti ja esitetään asia asiallisesti ja se ei mahdollista tuollaista naureskelukoosteen tekoa. Ja lähtökohtaisesti kukaan ei ole lattialla tilaisuuksien aikana!

Nettiaika tulee tuomaan meidän uskonnolliseen kenttäämme paljon suuremman muutoksen, kuin kukaan meistä osaa vielä odottaakaan. Ja tämä ei ollut sitten profetia, vaan ihan vaan järjellä päättelyä. Sillä kun karismaattisista seurakunnista tehdään nettiin vitsejä ja samaan aikaan ei-karismaattiset seurakunnat lataavat nettiin normaalia ja vakavastiotettavaa materiaalia, joka kasvattaa ihmisiä kristittyinä ja innostaa osallistumaan seurakuntaan, voitte vain arvata, kumpi tässä lopulta voittaa.

Vai mitä mieltä olet, pystyisikö vaikka tästä tekemään pilkallista musiikkia tai ihan vaan koosteen, jossa puhuja esitetään huonossa valossa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s