Suomen aborttilainsäädäntö puhuu LAPSESTA, ei solumöykystä

Laki raskauden keskeyttämisestä tuli sitten lukaistua läpi, koska miksi ei. Silmääni osui siellä muutamia juttuja, kuten se, että lain säätäjälle on ollut ilmiselvää, että lapsi on lapsi. Sana sikiö löytyy laista kerran, alkiosta ei puhuta ollenkaan – mutta sanaa lapsi käytetään tavalla tai toisella seitsemän kertaa. Tämä ei ole sellainen ”juuh ööh totanoinnin sehän on vielä vain sellainen soluista koostuva persoonaton möykky” -tyylin seliseliteksti, vaan sellainen, jonka kirjoittaja kyllä tietää, ettei kysymys ole raskauden keskeyttämisestä, vaan elämän.

Tässä selkein lapsesta puhuva kohta:

Ennen raskauden keskeyttämistä koskevan päätöksen tekoa on, jos siihen katsotaan olevan syytä, varattava odotettavan lapsen isälle tilaisuus esittää käsityksensä asiassa.

Odotettava lapsi on odotettava lapsi. Sellaisen isä on odotettavan lapsen isä. Ei solumöykyn sikiämisenaiheuttamishenkilö, vaan odotettavan lapsen isä. Ja häneltä on siis, jos siihen katsotaan olevan syytä, kysyttävä myös lupa lapsen tappamiseen. Näin suomessa vuonna 2022.

Muutama vuosituhat sitten lapset abortoitiin syntymän jälkeen hylkäämällä. Nykyään lapset abortoidaan tappamalla kohtuun ja jo syntyneen lapsen abortoimista pidetään huonona juttuna. Jonkinlaista kehitystä on siis tapahtunut. Muutama vuosituhat vielä, niin ehkä lapsia ei sitten tapeta enää ollenkaan. Enkä yritä sanoa, että ihmiset muuttuisivat paremmiksi odottamalla vuosituhansia, vaan yritän sanoa että yhteiskunnat muuttuvat paremmiksi kun kristinuskoa saarnataan vuosikymmeniä, -satoja ja -tuhansia. Välillä tulee takapakkia, välillä mennään eteenpäin, mutta pitkässä juoksussa kristinusko tulee valloittamaan maan.

Kukaan ei olisi vuonna 1000 uskonut, että toisella puolella Suomea (ja vieläpä menneisyydessä) pidettyjä saarnoja voi joskus katsoa taskussa olevalta lasiruudulta missä ja milloin vain. Nyt se on kuitenkin mahdollista, kokeile vaikka itse, jos et usko:

Kukaan ei usko vuonna 2022, että vielä joskus Suomen aborttilainsäädäntö tulee kieltämään kaikenikäisten syntymättömien lasten tappamisen ja säätämään tästä rikoksesta kuolemantuomion. Se tulee kuitenkin tapahtumaan, en tosin tiedä sadanko vai kymmenen tuhannen vuoden päästä, mutta tulee kuitenkin. Ja silloin kristityt naureskelevat meille 2000 -luvun pölkkypäille. Meille, jotka ajattelimme että korona, Ukrainan sota tai milloin mikäkin ohimenevä vastoinkäyminen merkitsee välitöntä maailmanloppua, emmekä voineet uskoa että tämä maailma jatkuu vielä kymmeniä tuhansia vuosia. Lapsien tappaminen lopetetaan kun kaikki kääntyvät kristinuskoon ja silloin…

Silloin susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; vasikka ja nuori leijona ja syöttöhärkä ovat yhdessä, ja pieni poikanen niitä paimentaa.
Lehmä ja karhu käyvät laitumella, niiden vasikat ja pennut yhdessä makaavat, ja jalopeura syö rehua kuin raavas.
Imeväinen leikittelee kyykäärmeen kololla, ja vieroitettu kurottaa kätensä myrkkyliskon luolaan.
Ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sillä maa on täynnä Herran tuntemusta, niinkuin vedet peittävät meren.
Sinä päivänä pakanat etsivät Iisain juurta, joka on kansojen lippuna, ja hänen asumuksensa on oleva kunniata täynnä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s