Nainen kertoo itkien, miten sateenkaarihörhöt tuhosivat hänen kehonsa ja loppuelämänsä

Videon nainen kertoo, miten hänet petettiin niinsanottuihin transhoitoihin eli sateenkaariväkivallan uhriksi. Hänellä oli mielenterveysongelma, mutta se jätettiin hoitamatta ja sen sijaan alettiin poistamaan hänen sukuelimiään ja antamaan hänelle vahingollisia hormonihoitoja.

Hän teki ”hoidot” siinä käsityksessä, että prosessi voidaan peruuttaa. Hänet oli harhaanjohdettu ymmärtämään, ettei se ole lopullista. Itkien hän kertoo videolla, miten oli luullut, että hänen vaginansa on suljettu, mutta se olikin poistettu kokonaan eikä sitä saa enää ikinä takaisin, vaikka tuosta mielenterveyden häiriöstä toivottuaan hän haluaisi kehonsa taas normaaliksi.

Ja hei. Videon nainen ei ole fundamentalistikristitty, joka ilkeän pastorinsa aivopesemänä hakkaa ihmisiä raamatulla päähän, koska pelkää muuten joutuvansa helvettiin. Ei, vaan hän on julkisyntinen lesbo – ja silti hän tajuaa, että sukupuolia on kaksi eikä se asia muutu ajatuksen voimalla tai leikkelemällä haarovälistä asioita pois.

Gender-ideologia (eli kaikenlaiset transjutut) ei tee naisista miehiä, vaan traumatisoituneita naisia, joilta on leikattu sukuelimet ja rinnat pois. Sitä on vastutettava samalla intensiteetillä, kuin natseja aikoinaan, sillä se on yhtä suuri uhka ihmisten turvallisuudella.

One thought on “Nainen kertoo itkien, miten sateenkaarihörhöt tuhosivat hänen kehonsa ja loppuelämänsä

  1. Ja hallitus on täysin ja kritiikittömästi alistunut näiden setahörhöjen vingutukselle, että sukupuoli on yksilön itsensä valittavissa. Voi turgenjev, tulis meteoriitti ja tappais koko hallituksen! Menis siinä koko Suomen valtiokin samalla jysäyksellä, mutta mitä väliä sillä on? Hukkuu tämä kansa muutenkin syntiin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s