Salon Kaupungin syrjivä linjaus – Pride jyrää menemään, muut ideologiat jäävät nuolemaan näppejään

Olin etsimässä tiloja entisten helluntailaisten vertaistukiryhmälle ja sain vinkin, että Salon pääkirjastolla olisi kokoustiloja, joita saa käyttää. Asiaa selvittäessäni kaupungin sivuilla tuli kuitenkin märkää rättiä vasten kasvoja:

Laurinsalia ja ryhmähuonetta voivat varata maksutta käyttöönsä erilaiset ryhmät ja yhdistykset tilaisuuksiin, jotka eivät ole kaupallisia (maksullisia), poliittisia tai uskonnollisia. Epäselvissä tapauksissa oikeuden tilan käyttöön antaa kirjastopalvelupäällikkö.

Tämä olisi neutraalia, jos kaikkia ideologioita kohdeltaisiin samoin, mutta niin ei tietenkään tehdä. Tänä vuonna Salon kaupunki osallistui kristinuskon vastaiseen, vahvasti poliittiseen Pride -vihakampanjointiin näkyvällä liputuksella. Paitsi kirjaston viereisellä sillalla, myös kirjaston aulassa oli esillä pride-lippuja.

Uskonnollis-poliittista pride-liikettä tyrkytettiin siis aulassa, heti etuoven edessä. Muut ideologiat eivät kuitenkaan saa tiloja edes perimmäisistä kellarikomeroista.

Eikä asialle tietenkään mahda mitään, koska uskontojen syrjiminen on täysin sallittua, sanoi laki asiasta mitä hyvänsä. Maailma toimii näin: jos sanot, että kaikki neekerit ovat väriltään aika tummia, mutta muuten samanlaisia rakkaita lähimmäisiä kuin kaikki muutkin, olet rasisti. Jos sanot, ettei naisilla voi olla miehen sukuelimiä, mutta he ovat saman arvoisia kuin kaikki muutkin, olet transfoobinen. Mikä pahuuden huipennus oletkaan, jos jätät leipomatta hääkakun homoparille!

Mutta jos sinulla sattuu olemaan arvokkaita tiloja kaupungin ytimessä ja luovutat niitä maksutta käyttöön mielivaltaisesti valikoiden ne ideologiat, joita tuetaan ja ne, joita syrjitään…. No, se on neutraalia ja tasapuolista. Kaikki ovat kyllä yhdessä maksaneet nuo tilat verorahoillaan, mutta kaikki eivät pääse niistä hyötymään, koska ovat väärää mieltä.

Hyvät ystävät, tämä on aivan perseestä.

10 thoughts on “Salon Kaupungin syrjivä linjaus – Pride jyrää menemään, muut ideologiat jäävät nuolemaan näppejään

 1. Sieltäpä juuri ja syvältä poikittain. Salon kaupungin päättäjätkin esiintyvät lähes yksissä tuumin yhden ainoan oikean totuuden torvina kumartaen sille maahan asti langeten mutta pimeän puolensa Jumalan Sanalle ja Hänen tahdolleen samalla kääntäen. Sodoma and Gomorrah are here too. Lord, have mercy upon us!

  Tykkää

  1. Vielä tohon sellainen huomio Suntiolle ja blogistille, tiedättekö kuinka paljon Salon päättäjistä on vapaita muurailijoita? Se voisi osaltaan selittää miksi tuo P-aate on vallallaan myös VarsiNais-Suomessa.. Ainaskin semmonen erään kreivin SS-miehen 1940-luvulla perustama Konstantinus Suuren ritarikerho häärää Suomessa ja sen jäsenet ovat piispoja,pappeja ja on siellä poliitikkoja ja vakavanha Väinämö Ninistöökin Salon kokoomuksen lahja koko Suomelle.
   Mauno Koivistonkin($dp.) muurarius selvisi vasta maanpetturin kuoltua, ”Mauni” oli Tukholman Suurloosin jäsen, jottei sitä Suomessa tiedettäisi.
   Sekä varmaan monille tuttu Amerikan saarnaaja Billy Graham vietti syntymäpäiviään loosissa siitä olemassa kuva ja Billy oli Louisianan Suurloosin jäsen, että semmosta, varmaan oli hieno evankelista joidenkin mielestä mutta mitäs Jeesus sanoi kahden herran palvelemisesta samaan aikaan? Tais kieltää semmoisen. Varsinkin vihtahousun.
   Niin ja Tv7 Ajankohtaista Taivaasta-tvohjelmaa, jota vetää suomea ruotsalaisittain ääntävä Hw hällä oli vieraana Markku Vuorinen, kumpikin jutustelunsa aikana tekivät käsillään salaisia käsimerkkejään useaan kertaan ja lopuksi Westergård kätteli Vuorista tekemällä muurarikättelyn ja poseerasivat kameraan. Eli kumpikin viestitti alan ihmisille plain sight.
   Että sujuu steppailu mustavalkoruudukolla näköjään hellareiltakin, vois joku vaikka soittaa Patmoksen radio-ohjelmaan ja kysyä suoraan, että’ milläs asteella? ”
   Asteita 1-33 asti.
   Ylimmän asteen motto: ”Ordo Ab Chao” ja rakentavat sitä ”Novus ordo Seclorum”, joka 1 Dollarin setelissä, asettihan sen tekstin näytille 33.asteen muurari F.D.Roosevelt vuonna 1933.
   Niille on symbolit ja numerot tärkeitä.
   Ne tykkäävät myös vallasta ja ääntenlaskennasta Dominion koneella, kun se päättää kivasti kansan puolesta kenestä tulee mitäkin, sanoihan kirjailija Mark Twain : ’eliitti ei antaisi kansan äänestää, jos vaaleilla voisi todellisesti vaikuttaa” Mark oli myös muurari. Esim.2019 Eduskuntavaalien tulokset julkaistiin eräällä internet sivulla 2 kk ennen vaaleja v.2019, tarkistin sitten oikeusministeriön vaalisivuilta niin tulokset täsmäsivät ”vaalien” jälkeen.
   Suomimedia.wordpress ei kauan saanut toimia, mutta jotkut tiesivät miten vaalit menee prosenttien desimaalien tarkkuudella. Mielenkiintoista, eikö? 🙂

   Tykkää

   1. Minä arvostan sananvapautta. Kommenttiasi en arvosta, mutta sananvapautta arvostan, joten julkaisen sen silti.
    Itsekin uskoin joskus aikanaan kaikki villit teoriat, joita netistä luin ja tuotin tuollaista tekstiä. Mutta ei sillä juuri totuuspohjaa ole.

    Liian lyhyesti sanottuna kaiken hc-salaliittohörhöilyn taustalla on kristillisen syntiopin kieltäminen. Uskotaan, että on ”me hyvät tavikset”, joita ”noi pahat muurarit/eliitti/liskot/jotain” sortaa ja huijaa. Mutta oikeasti käsittämätön pahuus toteutuu maailmassa meidän tavisten syntisyyden vuoksi – siihen ei tarvita mitään koordinoitua salaliittoa, joka sorsii muita. Kaikki ihmiset ovat syntisiä ja pahoja ja mitä enemmän Jumala vetää tätä rajoittavaa armoaan syystä tai toisesta pois, sitä enemmän meidän sydämemme huoruus manifestoituu luomakunnan tappioksi.

    Tykkää

    1. Nämä eivät ole mitään teorioita, Lue mitä sanoo Raamatun pohjalta faktat Okkultismista ja vapaamuurariudesta Brittiläisen Raamatunopettajan Derek Princen kirja: Siunaus vai Kirous? Sinä valitset.
     JA tai Manley P.Hall ,
     Albert Piken kirjoista opit faktat vapaamuurareista ja niiden vaikutusvallasta. Käyttämäsi kyseisen ”salaliittoteoria” terminkin keksi C I A 1960 peitellessään kuka tappoi Kennedyn, fakta, löydät sen tiiliskiven paksuisesta tietokirjasta CIA-kirja, jota myydään Suomalaisessa kirjakaupassa.
     Konstantinus Suuren kerhosta tiedän sisäpuolelta, sen menoja kun pidetään Tampereen tuomiokirkossa keskiyöllä aina kerran vuodessa, silloin kun on uusien jäsenien initaatiot. Kutsun tilaisuuteen lähetti Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo.
     S-kaupan Juhani Julin oli 32.asteen Vapaamuurari, joka kertoi miten oli liittynyt järjestöön kun Oulun SOK kauppiaat kysyivät häntä siihen mukaan, katso haastattelu vaikka youtubesta hakusanalla:Juhani Julin . Tai Tv7 arkistosta tv7.fi . Juhani Julin vaati Suomen evl.kirkon piispoilta vastauksia kysymyksiinsä yhteydenotoilla silloiseen arkkipiispaan Kari Mäkiseen ja muille piispoille, ei saanut vastauksia, pian haastattelun jälkeen Juhani Julin löydettiin kuolleena Posiolta mökiltään mönkijän alta, kuolinsyytä ei tutkittu.

     Tiedetoimittaja Pertti Jotuni oli 30.asteen vapaamuurari ja erosi rappareista kun tuli uskoon, kertoo siitä Kuvan ja Sanan julkaisemalla nauhalla löytyy youtubesta Olli Hakalan kanavalta.

     En tiedä mistä ”liskoista” höpiset, sisiliskon olen nähnyt luonnossa.

     Tykkää

     1. Derek Princen houreista voit lukea lisää täältä:
      https://papinpoika.com/2023/01/04/anne-riitta-isohella-suosittelee-jarjen-kayton-rajoittamista-derek-prince-tv7/

      Konstantinus Pienen kerho kokoontuu muuten Perttelin Tsasounassa heti pyhäkoulun jälkeen. Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu.

      Meidän kylän Siwan kassa kuuluu myös vapaamuurareihin. Eräs yhdellä jalalla seisova mies kertoi sen minulle simpukoita syödessään.

      En halua osoittaa minkäänlaista arvostusta nykyisiä evlut piispoja kohtaan, mutta jos joku random äijä on laittanut sellaiselle sähköpostilla kysymyksiä mönkijän alle kuolleista vapaamuurareista niin ymmärrän hyvin, miksei vastausta ole tullut 🙂

      Tykkää

 2. Korjaisin sen verran errä, se on Paholaisesta, ei persuksesta.
  Muuten kirjoituksellasi on ihan ytimekäs sanoma.
  Blogisi nimi” ”Papin pojan- blogi”, oletko siis Evl papin poika vai helluntai pastorin poika?

  Tykkää

   1. Kato se Julinin haastattelu, ja tiedoksi kun et osaa lukea niin se Julin kuoli sen mönkkärin alle sitten pari kuukautta siitä haastattelusta. pässi! Ei tarvi vastata enää kun vedät kaiken lekkeriksi kuitenkin. . Idiiootti.,

    Tykkää

    1. Se valo, mitä ihmisessä on, on pimeyttä. Jokaisen ihmisen sydän on salaseura, jossa juonitaan Jumalan valtakunnan hävittämissuunnitelmia ja kaikenlaista rietasta laittomuutta, mutta pidetään yllä hyväntahtoista kulissia.

     Jos yksi ihmisjärjestö tappaisi yhden ihmisen mönkijän alle syystä x, miksi sen pitäisi ylittää kenenkään uutiskynnystä maassa, jossa useat järjestöt edistävät ja juhlistavat lasten tappamista äitinsä kohtuihin?

     Se on hyvis, sankari ja eettisesti muita ylempi, joka tappaa toisen ihmisen lapsen mönkijän alle, kun vertailukohtana on kansakunta, jossa äidit ja isät tappavat omat lapsensa suoraan kohtuun. Tilastoituja lapsensurmia 10 000 per vuosi.

     Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s