Opettaja Minna Virta mustamaalaa minua väärää tietoa levittäväksi häiriköksi – lue itse, onko tämä vääristelyä!

Minä olen sen sankarilapsen isä, joka olisi halunnut piirtää koulutyöhön sateenkaarilipun, jonka päällä on rasti ja alareunassa teksti: ”Sukupuolia on vain kaksi”.

Koulun asiattoman toiminnan pakottamana olen joutunut kirjoittamaan asiasta joitakin vastineita blogiini. Tällä kertaa käsitellään Minna Virran lähettämää sähköpostiviestiä, jossa hän mustamaalaa minua tasa-arvovaltuutetulle.

Itse viesti, lisätietoa sen sisällöstä ja se, miten sain sen käsiini, löytyy täältä ja muut aihetta koskevat artikkelit kategoriasta Mustamäen Koulu. Tällä kertaa mennään suoraan asiaan.

Vääristeltyä tietoa?

Opettaja Minna Virta kirjoittaa viestissään tasa-arvovaltuutetulle näin:

En tiedä, onko teidän oleellista tietää vielä seuraavista asioista. Vanhempi pitää blogia papinpoika.com ja lisäksi hän on aktivoitunut Salon Puskaradioon. Siellä hän on antanut vääristeltyä tietoa asiasta. Koulun nimeä ja opettajaa ei ole mainittu, mutta omalla nimellä on asia kirjoitettu. joten kaipa nekin on pääteltävissä. Ylläpito on estänyt isän parin viestin jälkeen. Ohjaajamme sai kuvankaappauksen toisesta viestistä. Voin sen lähettää, jos katsotte sen tarpeelliseksi.

Minusta on hauskaa, että Virta sanoo minun aktivoituneen Salon puskaradioon. Se tuntuu freudilaiselta lipsahdukselta, ikäänkuin Virran tärkein toive olisi ollut, että olisin pysynyt asiassa passiivisena ja antaa koulun jyrätä minut ja jatkaa ideologiansa tuputtamista lapselleni ja aktivoituminen itsessään olisi hänen mielestään huono asia.

Mutta miten minä sinne puskaradioon sitten aktivoiduin? Mitä väärää tietoa jaoin?

No, en minä tietenkään mitään väärää tietoa jakanut. Osasin myös olettaa, että tämmöiset asiat ovat canceloinnille alttiita, joten otin screenshotin viestistäni, ennen kuin se poistettiin. Laitan sen tähän tekstimuodossa, jotta se olisi helpompi lukea, tai sitten voit katsoa kuvankaappauksen tästä.

Meidän lasten koulussa opettajat pakottavat sateenkaari-ideologiaa aika aggressiivisesti lapsille.

Esimerkiksi poikaani kiellettiin kirjoittamasta koulutyöhön fraasia ”sukupuolia on vain kaksi”. Tässäkin, kuten on tuolle agendalle tyypillistä, koulu on toiminut niin, ettei tämmöistä kieltoa ole koskaan tiedotettu vanhemmille, vaan normaalien ajatusten esiintuominen tukahdutetaan yksi tapaus kerrallaan. Jos koulu lähettäisi kaikille viestin, jossa kerrotaan, että nyt on tämmöinen uusi sääntö, ettei saa sanoa sukupuolia olevan vain kaksi, niin vahempien enemmistö älähtäisi eikä kielto menisi läpi. Nyt se on kuitenkin saatu läpi salaa.


Kaikkien vahempien olisi hyvä muistaa viestiä omille kouluilleen, miten he uskovat. Muuten opettajalle syntyy se illuusio, että kaikki hyväksyvät heidän ideologiansa.


Opettajia voi myös kieltää opettamasta omia ideologioitaan, kuten esim sateenkaarijuttuja, omille lapsille. Tästä oli kattavampi tietopaketti täällä:


https://www.sananjauskonnonvapaus.fi/vanhempien-ja-lasten-oikeudet-kodin-ja-koulun-yhteistyss


Mutta lyhyesti sanottuna vielä: anelen, pyydän ja kerjään sinua, hyvä vanhempi. Kerro lapsesi opettajalle, että uskot, että sukupuolia on vain kaksi, eikä nainen voi muuttua mieheksi ajatuksen voimalla!

Puskaradion ylläpitäjä harmitteli cancelointia

Ylläolevassa Facebook -postauksessani ei ole mitään vääristelyä, vaan asia kerrotaan juuri niin kuin se on ja vieläpä kohteliaaseen sävyyn. Salon Seudun Puskaradio -ryhmä, johon tuo postattiin, on tunnettu mielivaltaisesta moderointipolitiikastaan, joten sille on syntynyt myös kilpailevia ryhmiä.

Yhdessä tällaisessa ryhmässä viestini on vielä luettavissa. Tuossa ryhmässä on jäsenenä myös yksi sen ryhmän ylläpitäjistä, josta viesti poistettiin. Syntyy keskustelua siitä, miksi sama asiallinen viesti poistetiin toisesta ryhmästä, johon hän vastaa näin:

Minä olen ylläpitäjä siellä- Missä ryhmässä woke ylläpitäjä mukana, kaikki heidän agendansa vastaiset asiat poistetaan. Muita ryhmiä olemassa sentään. Woke you up, or you gou gou.

Ei tässä muuta voi kuin sanoa tuohon aamenensa. Viestini poisto on ollut puhdasta cancelointia eikä viestissä ole ollut mitään asiatonta, vaan se on poistettu ideologisista syistä.

Onko opettajan viesti tiedon välittämistä vai mustamaalaamista?

Jos Virta olisi oikeasti ollut sitä mieltä, että levitän asiasta vääristeltyä tietoa, eikö hän olisi sanonut sen heti tuossa viestissä, jotta tasa-arvovaltuutettu olisi saanut tietää, mitä asia koskee? Näin hän ei kuitenkaan tee, vaan syyttää vain ympäripyöreästi vääristellyn tiedon levittämisestä. Ymmärtäisin tämän niin, että hän itsekin hyvin tietää, että hänen väitteensä ei pidä paikkaansa ja yrittää vain mustamaalata minua viestin vastaanottajalle. Myöskin hänen viestinsä lause ”Ylläpito on estänyt isän parin viestin jälkeen” kuulostaa tuollaisena irtolauseena siltä, että olisin väärää tietoa levittävä häirikkö – tämä lause saa siis minut näyttämään pahikselta.

Nyt kun kerran olet lukenut sen hirrrrrrvittävän facebook -postauksen, jonka takia minut estettiin, niin mitä mieltä itse olet, hyvä lukija? Kumpi tässä nyt ihan oikeasti on se pahis – minä, joka kirjoitin tuollaisen asiallisen ja totuudessa pysyvän viestin vai ylläpitäjä, joka poisti sen ilman mitään syytä?

Vastaus tähän on tietysti että ensisijaisesti opettaja, joka valehtelee tilanteesta tasa-arvovaltuutetulle. Ba-dum-tss.

Ohjaaja sai kuvankaappauksen

Virran viestissä mainittiin myös, että ohjaaja sai kuvankaappauksen viestistä, ennen kuin se poistettiin. Tässä sellainen on tosiaan sinullekin, jos et itse sellaista ehtinyt saamaan.

Aiemmasta kirjoituksestani näet, että koulu oli kieltäytynyt hoitamasta asiaa normaaliin tapaan, eli keskustelemalla ja neuvottelemalla. Tätä taustaa vasten on jotenkin irvokasta ajatella, että samaan aikaan he ovat ilmeisesti keskenään tutkiskelleet minun facebook -postausteni kuvia ja voivotelleet niille. Tämä ei ole mielestäni se tapa, jolla aikuiset ihmiset asioita hoitavat.

Onkohan ohjaajan ottamassa kuvankaappauksessa näkynyt, että julkaisua kommentoimaan ehtineet ihmiset olivat lähes poikkeuksetta minun puolellani ja koulua vastaan?

Minut saa edelleenkin todistaa vääräksi

Jos Minna Virta olisi ollut oikeasti sitä mieltä, että levitän koulun toiminnasta väärää tietoa, hän olisi voinut olla minuun yhteydessä ja pyytää korjaamaan asian. Näin hän ei ole tehnyt.

Hän voi tosin tehdä sen edelleenkin. Jos tässä artikkelissa tai missään muuallakaan on vääristeltyä tietoa koulusta tai sen henkilökunnasta, he voivat laittaa minulle viestiä ja pyytää korjaamaan asian.

Jos näin kävisi, korjaisin virheeni ja pyytäisin anteeksi.

Mutta ei sellaista viestiä tule. En ole levittänyt väärää tietoa tai häiriköinyt, vaan opettaja ja rehtori ovat toimineet asiassa väärin ja he tietävät sen itsekin.

Tähän mennessä ainoa tuonkailtainen yhteydenotto on tullut rehtori Kaisa Katavalta, joka tämän artikkelin julkaistuani lähetti minulle viestin, jossa väitti, ettei ole valehdellut eikä tehnyt lastensuojeluilmoitusta. Uskomatonta – koulun toiminnan takia kaupungin lastensuojelutyöntekijä tuli minun omaan kotiini ja antoi minulle tuon nimenomaisen ilmoituksen henkilökohtaisesti käteen. Miten rehtori kehtaa tämän jälkeen sanoa, ettei koko tapaus ole totta? Onhan siitä myös mustaa valkoisella.

Koulu on siis hoitanut asiaa asiattomasti alusta alkaen ja näyttää jatkavan samalla linjalla. Hirvittää, että joudun lähettämään lapseni tuollaiseen laitokseen viitenä päivänä viikossa.

Mitäs jos kuuntelisit seuraavaksi kristillisen saarnan?

Salossa 16.3.2023
Niilo Nurmi
Kristuksen verellä lunastettu mies

3 thoughts on “Opettaja Minna Virta mustamaalaa minua väärää tietoa levittäväksi häiriköksi – lue itse, onko tämä vääristelyä!

  1. Lastensuojelulaki taisi kaiketi mennä niin että se, joka virkansa puolesta kokee velvollisuudekseen tehdä lastensuojeluilmoituksen, ei voi tehdä sitä nimettömänä. Eli rehtori ei voi tehdä sitä nimettömänä vaan hän tekee sen rehtorina silloin kun kyse on hänen johtamansa koulun oppilaasta. Siksi on aika typerää jos rehtori kieltää tehneensä ilmoituksen jos kuitenkin ilmoituksessa mainitaan, että ilmoituksen tekijä on koulun rehtori. Jos kyseessä olikin joku muu esim koulun opettaja, joka vaikka esiintynyt koulun rehtorina, silloin kyseessä olisi väärä ilmianto.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s